Så lykkedes det at komme til USA, med et par forhindringer. Vi blev forsinket i Kastrup da 2.piloten ikke var nået til København i tide. Det tog lige et par timer at få ham hjem fra Gøteborg. Til gengæld havde SAS fået fat i en gammel steward Poul-Erik som var ufrivilligt morsom. Han talte et elendigt engelsk, men til gengæld nåede han at få fyret af at man skulle huske personlige ejendele såsom solbriller, laptops og børn! Han ville da også lige forklare at når man nu ikke havde røget i 8 timer, kunne man lige så godt holde helt op.

Vi aner ikke, hvor SAS havde støvet ham op.

Min batteri på PC er fladt mere info følger…Ups, det var ikke populært at have glemt oplader til almindeligt stik, men jeg havde da husket til USB…Henrik blev sendt på eventyr til receptionen og vi har nu strøm igen.

Nå, men endelig landede vi, kun en halv time forsinket selvom vi først kom fra CPH ved 15-tiden. Der var ikke overvældende kø ved immigrationen, men alligevel så meget at en eller anden synes vi skulle skyde genvej. Det gik ikke så godt, da kvinden før op blev ført hen til noget ekstra forhør og immigrationsmanden aldrig kom tilbage. Så måtte vi finde et andet sted og det tog tid. Da det endelig blev vores tur stod jeg først, det var lidt problematisk med mine fingeraftryk da vi tog fra Toronto sidst. Mine fingeraftryk gik fint, billedet blev taget og vi ventede og ventede og ventede. Vi var efterhånden de sidste fra flyet tilbage. I mellemtiden ordnede han Victors pas, jeps godkendt, spurgte hvor længe vi havde stået i kø, og det havde vi jo temmelig længe. Så prøvede han igen og denne gang gik det fint. Isabella – ingen problemer. Henrik – hm, højre pegefinger, venstre pegefinger, hm, en gang til. Lang om længe blev Henrik også godkendt og vi det positive var at slap for at vente på vores bagage, den stod pænt og ventede på ossmiley

Ud i en taxa og kø kø kø til Manhattan. Trafikken er sindssyg. Vi fik vores værelse og tog ellers ud i byen, fik lidt at spise, rundede Ground Zero, nej hvor er der bygget meget siden sidst og ellers hjem igen. Her er hedebølge og varmerekord, vi glæder os til at skulle sejle i morgen.