Hedebølge i New York.

Radioen fortæller om 110 degrees, det er Fahrenheit og omkring de 38 – 40 grader – føj!

Lige nu har vi pitstop på hotellet før vi skal afsted på krydstoget.

Vi vågnede tidligt, ja, jeg vågnede i nat, og havde svært ved at falde i søvn, selvom vi virkelig prøvede at gå sent i seng – lokal tid. Det betød at vi stod op ved 6-tiden, spiste tidlig morgenmad og derefter tog på jagt efter en adapter til vores strøm.

Det førte os ned til Ground Zero, det er underligt, byggepladsen virker endnu større end sidst vi var her, men der var det jo også “kun” en byggeplads. Nu er de i gang med at bygge 4 nye kæmpebygninger. Der er konstant 3000 construction workers på arbejde. Det er helt vildt. Selvom vi kun gik uden for og endnu ikke har set 9/11Memorial fik jeg altså en klump i halsen. Tudefjæs er jeg!

Det lykkedes os at finde en butik, der havde åbnet og vi fik købt et par småting, bl.a. den ønskede adapter.

Vi må komme på kajen en time før de begynder at sikkerhedschecke folk, og i følge en af Henriks kollegaer, er det lidt af et sikkerhedscheck. Better safe than sorry!
Vi får vores kahyt ved 14-tiden og vi sejler fra New York kl. 16 i eftermiddag. Hele dagen i morgen er vi på havet, vi er allerede smurt ind i faktor 30 og faktor 50, vi skal ikke bruge ferien med at være forbrændte.

For øvrigt, men vi alligevel stod i kø for at komme ind i landet blev der vist “breaking news” – der er spottet great whites (hvad hedder de på dansk?) hajer ved Cape Cod. Note til os selv: Ikke bade i havet når vi kommer til Cape Cod. Vi kan allerede høre temaet til “Dødens Gab”.

Der er begrænset forbindelse om bord på skibet, eller også er vi bare for nærige til at blogge til 5-6 kr. i minuttet, så der vil være begrænset med aktivitet de næste par dage, men vi vender stærkt tilbage om 7 dage.