Tænk, det er næsten et år siden vi begyndte at planlægge denne tur og på fredag skal vi afstedsmiley
Vi flyver til New York, har en enkelt overnatning og skal derefter på krydstogt til Bahamas med NCL. Vi har stop i Florida, Nassau og på NCL’s private ø, hvorefter vi har to dage på havet og tilbage til New York. I Nassau er planen at tage en udflugt, hvor vi kan være i vandet med delfiner.

I New York har Isabella og jeg tvunget Henrik og Victor til at gå i teatret og se “Phantom of the Opera”. Til gengæld slipper de for at se “Love Never Dies” på Det Ny Teater, den ser Isabella og jeg alene.
Dagen efter skal vi besøge 9/11 Memorial, vi så det, da det stadig var en stor byggeplads, det bliver interessant at se det nu. Vi husker lommetørklæder – i hvert fald til mig!

Efter New York går turen til Cape Cod, dog med en enkelt afstikker til Woodbury, hvor der ligger et lille outlet…

Vi har lejet bil, den skal vi hente i Newark og vi har købt USA-kort til vores egen GPS. Det er næsten lige så billigt som at leje en GPS, og så har vi kortet. God undskyldning for at komme igen.

På Cape Cod skal vi en af dagene på hvalsafari, altså vi tager bare billeder og derefter går turen til Boston. Isa fylder 17 år den dag og det fejrer vi med at tage en afstikker til et outlet og køber et par småting. Om aftenen skal vi til Aerosmith-koncert, det bliver stort!

Vi skal selvfølgelig også se Liberty Bell og alt, hvad der ellers er værd at se i Boston. Derefter går turen til Philadelphia, turens længste køretur på ca. 600 km.

Efter Philadelphia går turen til Gettysburg, dog med en afstikker til Lancaster, hvor Amish-folket bor. Det bliver en oplevelse at se, hvordan folk bor uden elektricitet.

Vi slutter rejsen i vores yndlingsby Washington. Denne gang SKAL vi se Capitol. Er stadig lidt sur over at FBI-bygningen er lukket for besøgende og at man skal være amerikansk statsborger for at komme ind i White House.

Vi glæder os SÅ megetsmiley