Men vi holder endnu mere af at holde ferie, uanset hvad Dan Turell har skrevet.

Vi har været hjemme i lidt over en uge, og vi er ved at være fri af jetlag. Vi har for sjov regnet lidt på det, og måske har turen alligevel været lidt dyrere end to dage i Legoland.smiley Til gengæld kan sådan en tur ikke gøres op i penge, vi har haft nogle fantastiske oplevelser. Vi har brugt ca. 15.000 kr. på mad i 14 dage, 3 måltider om dagen + cafebesøg, det er for 2 voksne, en teenager og et barn, det synes vi egentlig ikke er særlig meget, og vi har bestemt ikke sparet på noget. Det kunne vi garanteret ikke have gjort billigere på f.eks. Kreta. Vi har spist på gode restauranter og sprunget fast food “restauranter” over, med to undtagelser.

Henrik fik aldrig skrevet om vores “monstertruck”, vi havde bestilt en helt almindelig SUV, men da vi hentede den hos Hertz, viste det sig at være en Cadilac Escalade med plads til 7 personer. Første overraskelse kom da vi skulle bakke ud af parkeringspladsen, radioen blev nemlig transformeret om til et kamera, der viste os, hvad der var af forhindringer bag bilen og med en lille tekst “Check surroundings for safety”. På vej ned af rampen kom der en lille advarsel i sidespejlet om, at der var en anden bil for tæt på vores. Der var (selvfølgelig!) også DVD indbygget, så passagerne kunne se DVD, hvis de følte trang til det. Chaufføren kunne også, men smart nok kun, hvis bilen var i frigear. Det var en meget behagelig bil at køre rundt i, og vi har efterhånden vænnet os til at vores egen bil et noget tættere på jorden end monstertrucken. Vi kan også godt huske at man IKKE må overhale indenom, (nej man må ej, og det ved I også godt!), og vi har endnu ikke drejet til højre, når der er rødt lys herhjemme. Med andre ord, vi er ved at være landet.

Dog ikke mere end at vi allerede begyndt at spekulere over, hvad vi kunne tænke os næste gang, og jeg kunne godt tænke mig en tur til Florida (uden for orkan-sæsonen) – gerne kombineret med et krydstogt.

Egentlig var vi invitereret af Nyhavn Rejser til at besøge et krydstogtskib, der lægger til kaj på Langelinje, men vi var alt for langsomme, og nåede ikke at bestille billetter. Det må så blive næste gang.smiley