Æv, i morgen skal vi allerede hjem – det gider vi ikke smiley

Vi stod tidligt op for at komme i Universal fra morgenstunden, men inden da checkede vi os lige ind til flyet i morgen, så vi er sikre på at have pladser. Vi skulle nødigt strande i LA, når vi har et fly i Toronto vi skal nå.

Vi tog en taxa til Universal og prøvede lige Simpsons en ekstra gang. Det var en fornøjelse, kun 5 minutters kø i forhold til forleden, hvor vi stod i kø i over 30 minutter. Da “lower lot” åbnede skulle Henrik, Isabella og Victor prøve Jurassic Park, jeg sprang over på grund af nakken/ryggen, og tak for det, de var DRIVENDE våde da de kom tilbage.

Henrik ville gerne se Shrek (jo han ville!) i 3D, så den tog vi ind og så, og igen, der var næsten ingen kø.

Vi ville også gerne se Terminator, men da både Isabella og Victor ikke var specielt interesserede parkerede vi dem ved et andet show, og så tog Henrik og jeg hen og så det. Det var nu ikke noget at skrive hjem om, vi var begge lidt underligt tilpas efter 2 3D-film og gik ud for at spise frokost. Klog af skade fra sidst, valgte vi at forlade Universal

og tage hen i CityWalk for at spise, de har nemlig andet end friturestegt dit og dat. Vi fik dejlig frokost og tog tilbage igen til Universal, gik lidt rundt og besluttede os så for at tage hjem. Da havde vi gået over 11 km i parken. Jeg tør slet ikke gætte på, hvor langt vi gik i Disney, hvor vi var i 14 timer.

I dag skal vi nogenlunde tidligt i seng, vi skal afsted FØR 5.30 i morgen, ellers er trafikken her i LA kaotisk. Vi lander lørdag morgen kl. 7.15, så det bliver en lang vej hjem.

Der er ingen tvivl om at den lange rejsetid er turen værd!!