Dagen efter Disney skulle have været en “slappe-af-dag”, og vi begyndte da også dagen i svømmepølen, men besluttede os så for at tage i Universal. De har et tilbud, hvis man bestiller på nettet, får man to dages entré for 1 dags pris.

Vi tog en taxa dertil, billigere end at holde i deres enorme parkeringshus, og tog frokost i det der hedder CityWalk, et restaurant/butiks-område lige uden for Universal. Vi HAR smagt Universals mad, og det er ikke til ret mange stjerner. Det blev til Bubba Gumps Shrimp-restaurant, det er rigtig dejlig mad.

Vi havde printet billetter til Universal i hotellets business-center (2 PC’er + 1 printer) så ingen kø, men direkte ind.

Waterworld-showet (bygget over filmen af samme navn med Kevin Costner) skulle til at begynde, så vi stillede os pænt i kø for at komme i god tid, så langt op og væk fra scenen som muligt. Sidste år kom vi i sidste øjeblik og blev nødt til at sidde i “wet-zonen” og når Universal skriver “vådzone”, så MENER de vådzone. Folk bliver sjasket til med vand. Vi sad rigtig godt og fik ikke en dråbe på os. Super show.

Der var skuespillere fra både CSI og Law & Order. Bagefter kunne man stille op til fotografering med skuespillerne, men det sprang vi over.

Kunne faktisk ikke rigtigt kende dem, ethvert hjem burde have en make-up-artist.smiley

Det er meget varmt, Universal har oprettet “cool zones”, ja, Isabella forklarer det med at det fungerer ligesom i Føtex, hvor grønt- og frugtafdelingen får fugt en gang i mellem. Her er det bare en kæmpe køletingest, der giver kulde. Dejligt.

Vi kom også ind og set et show med special effects, hvor man ser, hvordan film bliver lavet og hvor nemt det er at snyde – eller det ser nemt ud.

Pludselig opdagede Isabella at der kun var 5 minutters ventetid til studio-turen, så vi hastede ned og fik en rundvisning. Der var lidt nyt, der var 3D med King Kong, meget imponerende, men der var en masse optagelser, så meget af tiden skulle vi og guiden være stille og der blev også sprunget nogle ting over.

Vi gik lidt rundt, opdagede at der kun var 30 minutters ventetid til Simpsons, og det var dagens sidste forlystelse. Den var supersjov.

Vi fandt en restaurant i CityWalk’en, dejlige bøffer og så var det ellers tilbage og sove.

I dag har vi shoppet lidt (surprise!), vores stakkels amerikanske Wii kan jo ikke lide danske Wii-spil, så vi har været “nødt til” at shop-amok.

Resten af dagen foregår i svømmepølen og i morgen skal vi i Universal for morgenstuden.

Der er billeder fra Universal her:

http://picasaweb.google.dk/susanneheikendorf/9a_Universal#