I går var det sandelig Disneydag – vi kom til parken kl. 8 og forlod parken kl. 22, 14 timers Disney, så var vi alle godt Disneymætte, OG ømme i fødderne. Ja, ikke Henrik, han er vant til at gå og stå i mange timer på sit arbejde, men vi andre var godt brugte.

Da vi havde købt park-hopper billetter (så man kan besøge både Disneyland og California Adventure) for $ 378 for alle 4 tog vi til Disneyparken og Victor ville gerne begynde i Star Wars-afdelingen, den afdeling var desværre under renovering og åbner igen i 2011, men Victor blev glad igen, da Star Wars-butikken, og dermed stedet, hvor man køber lyssværd var åben.

Vi kiggede og lovede at komme tilbage, vi ville ikke slæbe rundt på et sværd hele dagen. Vi tog derefter hen til Indiana Jones, der var “kun” 25 minutters ventetid, det gik hurtigt og er altså en supersjov tur. Da vi kom ud trak vi fast-pass billetter, så får man en “gå foran de andre-tid” og sparer lidt tid der.

Vi prøvede også en bådtur med en Disney-medarbejder, der hellere ville være stand-upper, det var en fin tur, men selvfølgelig sjovest, hvis man kan engelsk.

Sidst fik jeg lettere panik-anfald (ifølge min datter og mand) ud for Pirates of the Caribbean, ikke fordi jeg er bange for pirater, men fordi jeg ikke kunne finde mine briller. Surt kun at have solbriller resten af ferien. Nå, men ingen panik denne gang, så vi fik en tur blandt piraterne denne gang.

The haunted house lå lige ved siden af, næsten ingen kø, så der smuttede vi også ind – hm, vi kunne selvfølgelig godt regne ud at det var noget spøgelseshalløj, men det var altså lidt for uhyggeligt for en enkelt i vores selskab – ingen nævnt, ingen glemtsmiley

Vi mødte også Minnie Mouse (ja ja, jeg ved godt det er en, der er klædt ud!), så jeg tvang Victor til at stille sig i kø – så vi kunne få taget billeder sammen med hende.

Senere mødte vi Pluto, og der tvang jeg Henrik og Victor til at stille sig op – Pluto havde luret at Isabella og jeg hørte til deres selskab (måske fordi vi begyndte at tage billeder da det blev deres tur!) så Pluto kom over og gav pote/high five til Isabella, narrede mig ved ikke at give mig high five og gav mig derefter en stor krammer. Jeg har fået krammer af Pluto smiley. Det nåede vi selvfølgelig ikke at få billeder af, men jeg har vidner.

California Adventure åbnede kl. 10, så vi tog derover, lige på den anden side af gaden og prøvede et kæmpe pariserhjul – ekstra sjovt fordi gondolerne svingede inde i hjulet (skal ses, kan ikke forklares) og Henrik og Isabella fik prøvet en monster rutschebane. Victor og jeg sprang over.

Vi fik prøvet en masse i begge parker og fik spist både frokost og is, se parade, og kl. 21.00 var der Lysfarvefest – et eller andet, der var virkelig mange mennesker, men vi fik da møvet os ind et sted og set det. Meget flot. På vej mod udgangen kunne vi nå at se Disneyparkens fyrværkeri, der kan Tivoli altså godt pakke sammen. Helt fantastisk flot.

Efter den oplevelse var det tid til en sidste tur i Disney-butikken og så var det ellers hjem, med en enkelt afstikker til McDonald så vi kunne købe “aftensmad”. Den spiste vi på værelset kl. 23.30!

Henrik ville til Universal i dag, men vi andre har stemt imod, vi vil bade og slappe af. Lige nu er kl. lidt i ni og hele banden sover. smiley

Uh, og i bedste tyskerstil har folk været nede og reservere solsenge – uden at bruge dem – heldigvis er det hotellets håndklæder de bruger – så måske kan de ikke huske, hvor de har reserveret, især hvis der ligger 4 danskere på “deres” pladser. smiley

Billederne ligger her: http://picasaweb.google.dk/susanneheikendorf/9_Disneyland#