Kl. er 6.30 og vi skal af sted til Disneyland om en halv time. De åbner kl. 8.00 og det er bare med at være der fra starten, der er så meget at se.

I går var vi TURISTER, vi begyndte dagen på Hollywood Boulevard for at se stjernerne IGEN, godt nok kun dem på fortovet og med en enkelt afstikker hen til teatret, hvor stjernerne har sat deres fod- og håndaftryk i cementen.

Man har ikke været i LA uden at have cruiset på Rodeo Drive, så det måtte vi naturligvis også prøve, men blev klogeligt i bilen sammen med vores kreditkort. Derefter fandt vi en tilfældig adresse oppe i Beverly Hills, bare lige for at se, hvordan “man” bor. Der må have boet nogle berømtheder, vi så nemlig også nogle af de mange “Star Home-turbusser” på vejen. Hvem, der bor hvor, ingen anelse, men sjovt at se de kæmpekasser, de kalder huse.

Vi ville også gerne ser Hollywood-skiltet tættere på, og det bedste sted skulle være ved Griffith Observatory, så der tog vi op (sammen med en hel del andre!) Vi fik taget de obligatoriske billeder, besøgte observatoriet og ville så have været helt oppe ved skiltet, men vejen var desværre lukket. ÆV.

Der er advarsler i hele området mod åben ild, alt er knastørt, så det er sikkert på grund af brandfaren.

Hvad skal man dog så lave i LA? Hm, jo, vi manglede liiiige et par småting, så vi besluttede (nej, det var en del af dagsplanen) at tage til outlettet. Vores rare GPS-dame sagde at turen ville tage ca. 45 minutter, men hun havde altså ikke taget højde for den trafikkø vi ramlede ind i.

Det tog 10 minutter at køre 1 km! Der var advarlser om brush fire, og det viste sig at være en skovbrand helt nede ved kørebanen mange kilometer længere fremme. Der var et massivt opbud af brandfolk, og den var næsten slukket, da vi kørte forbi. Så fik vi da den oplevelse med, der var heldigvis ikke sket noget med nogen, det var “kun” skråningen, der var ramt.

Vi fik købt et par småting (dagens underdrivelse) og hjemturen tog ingen tid.

Vi spiste på hotellet efter Victor og Henrik havde været en tur i pølen, og gik tidligt i seng.

I dag er DISNEYDAGsmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley