Henrik og jeg havde egentlig planer om at træne i hotellets fitnesscenter, men vi vågnede allesammen ved 4.30-tiden – fik gang i air-conditionen og faldt i søvn igen. Vi vågnede derfor først ved 9-tiden og så var det for sent. (Superduper forbudt at dyrke fitness efter kl. 9.00 i Californien, er det ikke??;-)

Vi hoppede i pølen i stedet, nogle af os trængte til at bruge lidt krudt, og efter et par timer, besluttede vi at køre til Santa Monica.

Vores GPS (som er noget mere samarbejdsvillig end Grusomme Garmin sidste år) fortalte os at turen ville tage ca. 20 minutter. Hm, det tog ca. 1½ time, der er SÅ meget trafik, men endelig kom vi da til stranden, hvor Baywatch er optaget. Præcis samtidig besluttede solen sig for at gemme sig bag en sky!smiley

Vi spiste frokost på Bubba Gump Shrimp – de serverer de mest fantastiske rejer EVER! Sjovt nok havde vi lige set Forest Gump på TV, og hvis man ønsker kontakt med en tjener skal man vende et skilt på bordet “Stop Forest – Stop”, hvis man ikke har brug for noget vender man skiltet til “Run Forest – Run”.

Derefter gik vi en tur på molen, men da solen var forsvundet var det meget koldt. Vi manglede et par småting, så GPS’en blev sat til det nærmeste Wal-Mart, ca 15 km. væk. Er det mon politisk ukorrekt at sige at der var sort af mennesker? Vi fik købt hvad vi manglede og så gik turen hjem gennem et kvarter, der sikkert aldrig har set turister. ALT var skrevet med kinesiske eller japanske tegn.

Tilbage til hotellet skyndte vi os ned i poolen, og kl. 19.45 viste hotellet en film “Old dogs” med Robbie Williams og John Travolta, så den så vi, mens Victor hyggede i poolen. Inden, der er nogen, der kunne finde på at anklage os for at være forfærdelige forældre; filmen blev vist ved poolen, så vi holdt øje med Victor samtidig! Super film, kan varmt anbefales.