Henrik og jeg hentede bilen over for “vores” gamle hotel i San Francisco, King George. Det er for øvrigt ikke en bil, det er en MONSTERTRUCK, men Henrik har lovet at skrive om alle bilens fortræffeligheder.

Vi kørte ud af San Francisco og fandt highway 1’s begyndelse og fulgte den et stykke tid. Her er utroligt frodigt og der ligger frugtboder langs vejen. Vi stoppede og købte frugt et sted, og gav næsten ingen penge i forhold til Fisherman’s Wharf. Vi er kommet på landet. Selv kaffen i 7-11 er billigere end downtown.

Vi gjorde en lille afstikker til et outlet Gilroy, den eneste, der ikke fik noget, var mig, åndssvagt outlet! smiley

Derefter gik turen tilbage til highway 1, landskabet er helt fantastisk og jeg havde jo læst at der lever sø-elefanter langs kysten, før Hearst Castle. Dem gik vi glip af sidst, men denne gang holdt vi udkig! Vi stoppede selvfølgelig, det et helt utroligt at komme så tæt (ikke for tæt) på sådanne store vilde dyr.

Vi fik taget et par billeder eller to smiley

At se dem var for mig dagens højdepunkt, og derefter kørte vi direkte til hotellet i San Luis Obispo. Vi spiste middag på den lokale kro – “hallo folks” og vi fik serveret monsterportioner. Vi fik suppe til forret og nogle ordentlige klodser af noget, der lignede en tung tung sandkage, men tjeneren fortalte at det var corn bread, altså majsbrød. Det smagte godt, men mindede altså om sandkage.

Vores hotel er helt fint, dejligt stort værelse og nu skal vi ned og spise morgenmad. I dag går turen til Los Angeles.