I dag forlader vi San Francisco for at overnatte i San Luis Obispo på vejen til Los Angeles. Det er en køretur på ca. 4 timer, men når vi skal stoppe (og det skal vi!) hele tiden for at tage billeder, kommer turen nok til at tage lidt længere.

Henrik (som tidligere har udtalt at vi IKKE skal shoppe), Isabella og jeg er “kommet til” at pakke for lidt tøj, og snedigt nok ligger der et lillebitte outlet Gilroy med sølle 145 designerbutikker, så det koster en lille omvej.

I går gik vi ud for at finde en restaurant, men det var ikke helt nemt, så vi endte, efter Victors anbefaling “hvis der er mange mennesker, er det nok fordi det er godt”, på hotellets italienske restaurant, Little Joe. Vi fik alle noget SUPER pasta, så det var et godt valg.

Jeg har ingen anelse om, hvorfor resten af familien ikke blogger, måske har de blog-blokering, som Annelise skriver, eller også oplever de bare ikke noget? smiley

Måske man skulle true med “ingen blog – ingen tur til Universal”??