Måske nogle af vores bloglæsere har adgang til de højere magter? I hvert fald er solen begyndt at skinne efter jeg skrev i går at vi gik og småfrøs. Tak for det! smiley

Vi tog den nærmeste skinnebus i dag, ikke en cable car, fordi jeg havde tvunget familien til at se “Painted Ladies” – victorianske huse, som man kan se i enhver film fra San Francisco.

(Jeg har vist set Grease for mange gange, kom til at kalde husene for Pink Ladies i første omgang!)

Efter at have taget de obligatoriske billeder blev vi enige om at tage hen til Filbert Street, en gade med en 31 % stigning, så der kan Tour de France-drengene godt pakke sammen. Tour Malet er jo ingenting i forhold til.

Vi tog turen OP af Lombard Street, op til hårnalesvingene, og den er altså og temmelig stejl.

Se evt. billeder her: http://picasaweb.google.dk/susanneheikendorf/SFO#

Derefter tog vi en anden Cable Car-rute ned til Fisherman’s Wharf, den tur er STEJL! Vi fik købt skiltene fra Alcatraz, spist frokost i Rainforest Cafe, vi ville også have købt noget frugt, men 4 æbler kostede 55 kr. men det synes vi altså var lige i overkanten. I stedet tog vi hen og købte yoghurt is, det er sikkert også meget sunderesmiley

San Francisco er “berømt” for deres mange hjemløse og der er også mange i gaderne. En af dem tjener en skilling ved at gemme sig bag nogle løse grene, så det ligner en busk, og idet folk går forbi, springer han op. Ham så vi også sidste gang, men da var et andet sted i byen.

Der var også en, der havde et skilt, hvor der stod “Why lie, I need a beer?”, det er jo ikke til at stå for, ærlighed bør belønnes, så han fik en skilling af Henrik.

Lige nu slapper vi af på værelset, inden vi skal finde et sted og spise aftensmad.