I dag er sidste dag i Canada. Vi tog ned til Ishockey – Hall of Fame for at finde ud af, alt hvad der er værd at vide om ishockey. Der var lukket, troede vi, men vi blev klogere senere, så i stedet fik jeg den glimrende idé at jeg ville se Torontos “Walk of Fame” med stjerner på fortorvet. Der var bare lige den hage ved det, at jeg ikke kunne huske, hvor det var. Troede at mene at kunne huske at det var i nærheden af noget teater, (smart nok!) men det var selvfølgelig ikke ved det nærmeste. Vi kiggede derefter på kortet og fandt noget, der kunne minde om et teater og vupti, der var Torontos “Walk of Fame” med Shania Twain, Kiether Sutherland, Celine Dion etc. og jeg fik selvfølgelig

foreviget dem alle. Der er altså heller ikke så mange som på Hollywood Boulevard.

Derefter tog vi tilbage til ishockey-museet, og fandt ud af at indgangen havde gemt sig nede i et indkøbscenter. Det havde man åbenbart valgt IKKE at skrive på den gamle hovedindgang! Victor fik sig en “ishockeybold” i butikken, som man selvfølgelig

skulle igennem for at komme ud af museet.

Ja, så ved vi lidt om ishockey, og blev da også helt stolte da vi så en enkelt dansk spiller afbildet.

Derefter tog vi ned til havneområdet, dejligt område, hvor vi fandt en ok restaurant så vi kunne spise frokost.

Vi havde jo besøgt CN Tower, men tog tilbage for at kigge lidt i souvenirbutikken, men det eneste vi lige kunne finde var et par postkort, som vi fik skrevet og sendt.

Det blev tid til at tage til lufthavnen, og da vi skulle igennem den amerikanske immigration blev det for alvor “sjovt”.

Henrik fik taget fingeraftryk på højre hånd, ingen problemer, Victor er for lille så han slap, Isabella fik taget fingeraftryk – ingen problemer og så blev det ellers min tur. Først skulle jeg have højre hånd på scanneren, hm…. derefter skulle jeg også lægge tommelfingeren på…hm, så blev det venstre 4 fingre, tommelfinger, højre hånd igen, venstre hånd igen og endelig højre igen OG så blev der ellers stemplet ok i passet. Inden da havde jeg ellers set i ånden at jeg blev efterladt i Canada mens resten af familien tog til USA. Bagagen blev afleveret, vi blev checket i Security, og denne gang var det Victor der måtte vise sit Spiderman-mavebælte, hvor den famøse ishocky-puck var. Heldigvis fik Victor lov at beholde den. I skrivende stund sidder vi og venter på flyet til San Francisco.