Så er vi på vej, vi befinder os et eller andet sted over Atlanten, der er stadig over 3 timer til vi lander i Toronto.

Egentlig ville vi have været til Florida, men vi skylder vores “rejsepusher” Lars fra Nyhavn stor tak, fordi han “forbød” os at tage til Florida i orkan-sæsonen. (Hedder det en orkan-sæson, ligesom jordbærsæson og aspargessæson??)

Forbød og forbød, nej selvfølgelig ikke, men han frarådede os det på det kraftigste, ingen grund til at bruge feriedage på at blive evakueret fra en evt. orkan. Så sent som i dag læste vi på tekst-TV at orkanen “Bonnie” er på vej til New Orleans, med en afstikker til Florida.

Nasa havde ellers været så venlige at arrangere en raket-rum-et eller andet opsendelse mens vi var der ovre, men det må vente til en anden god gang.

Godt vi skal til Canada og Californien:-)

Tur, men er foreløbig gået fint, vi mødte endog en sikkerhedsvagt i Kastrup med humor, men det er mig en gåde at vi skal vise pas 4 gange. Først ved bagage drop off, siden til politet inde i lufthavnen og dernæst på vej ind i loungen til flyet og sidst men ikke mindst 10 meter senere når vi går ind i SELVE loungen skal vi også vise pas.

Håber det er mere smidigt i Canada.

Vi lander lokal tid 13.40, og har bordreservation i CN Tower kl. 19.15. Mere om det senere, og sikkert også et par billeder:-)