Det er på forunderlig vis lykkedes os at overbevise hinanden om at en tur til Legoland i Billund er næsten lige så dyr som en tur til USA!
Vi havde ellers besluttet at holde en discount-ferie i år, med en enkelt afstikker til Legoland.

Det var altså indtil vi så, hvad en enkelt afstikker til Legoland koster. Vi regnede lidt på det og med entre i to dage, overnatning, mad, brobizz og alt det der kunne det ikke gøres for under 6000 kr. Så var det at vi for sjov undersøgte hvad en lillebitte charterrejse ville koste for os 4, jamen i forhold til hvad man fik for pengene, ikke såååå voldsomt meget mere. En eller anden burde kappe min internetforbindelse for så var det jo at jeg liiiiiige ville se, hvad det mon ville koste at tage til USA, og forskellen, jamen i forhold til oplevelserne og hvad man får for pengene og bla bla bla….
I hvert fald bad vi vores lokale rejsepusher om at lave et tilbud til os, det første tilbud resulterede i enighed om at Skanderborg (hvor Henriks arbejde denne sommer har bod og Henrik derfor kunne invitere os alle med gratis, mod nogle timers arbejde hver dag) var et fantastisk sted på jorden. Nr. 2 tilbud var noget bedre, så vi har bestilt rejsen til USA til sommer, vi flyver til Toronto, overnatter i to dage, udflugt til Niagara Falls, flyver til San Francisco, overnatter i 4 dage, ned af HIGHWAY 1, overnatter en enkelt gang der, og de sidste 7 nætter er vi i Los Angeles, hvor vi sikkert (helt sikkert!!) skal besøge Universal Studios, Disneyland, ned og vade rundt på Walk of Fame (Henrik mangler vist stadig 4097 stjerner, han fik kun billeder af ca. 200 sidst!) og sikkert også en tur til stranden hvor Baywatch er optaget. Derefter direkte hjem via Toronto.