Upsi dupsi, det var slet ikke meningen at vi skulle have været et smut til Colorado, men vi kunne ikke tjekke ind på hotellet i Bluff (det hedder byen altså) før kl. 16 så vi besluttede at tage en lille tur til Colorado for at se nationalparken Mesa Verde. Landskabet var meget varieret og hvis ikke det var fordi vejen var asfalteret ville vi have troet vi var de første..
Vi kørte igennem et indianerreservat hele vejen, Navajo Nation, det er det største reservat i hele USA og huser den største stamme Navajo (ikke kæmpe overraskelse, navnet taget i betragtning) men også Hopi-indianerne, som jeg sjovt nok har skrevet en opgave om en gang i folkeskolen. Desværre kan jeg ikke helt huske den!
At køre igennem et indianerreservat er desværre ikke så spændende som det lyder, tværtimod er her præget af fattigdom og mange, der bor i trailerparker.
Selve nationalparken var indrettet forkert, i hvert fald i forhold til, hvordan vi ankom. Der er kun en indgang, så når man er kommet ind og er nået til vejs ende skal man samme vej tilbage. Vi er dårlige turister eller noget, men det gad vi altså ikke. Det er en kæmpestor park og alle de spændende ting lå i den modsatte ende. HMFRG!! Vi fik da set lidt og naturen er helt fantastisk.
Sjov lille detalje, det er lovligt at være i besiddelse af og ryge cannabis i Colorado men ved indgangen til parken står der at det IKKE er tilladt at medbringe eller ryge det. For øvrigt må man slet ikke ryge her, der er forbud mod åben ild og det gælder altså også cigaretter.

Nå, men efter denne lille afstikker vendte vi snuden mod Bluff, Utah. Her var vi også temmelig alene og INGEN NET! Det gjorde nu ikke så meget for naturen er ubeskrivelig smuk og varieret.

Vi ankom til hotellet før tid, men vores værelse var parat og her er så dejligt. Vi bor med udsigt til bjergene og har planlagt at stå tidligt op for at se solen stå op.

I morgen går turen til Monument Valley 🙂