Jeg fik vist ikke fortalt at der før nationalsangen også blev bedt for os alle sammen. Først blev rodeorytterne velsignet, hestene og tyrerne og naturligvis også publikum og ja, alle andre. Det var en lidt underlig oplevelse at høre et helt rodeo sige “Amen” på tværs af tro eller ingen tro. Familien Heikendorf sprang over, men respekterede naturligvis at der blev bedt.

Efter en overnatning i Tucson tog vi til Phoenix, dog med en enkelt lille afstikker til et outlet. Vi er efterhånden blevet ret ferme til at handle hurtigt. Efter et par timer var vi derfor på hotellet, hvor Henrik og jeg vaskede tøj, så vi ikke havde alt for meget vasketøj når vi kom hjem.

Vi fik købt de sidste par småting og tog af sted til lufthavnen i god tid. Bilen blev afleveret uden problemer men da vi kom til check-in begyndte det “sjove”. Vi kunne udskrive boardingkort, men ikke bagagekvitteringer. Vi gik derfor hen til kundeservice og fik at vide at MCT var for kort. MCT betyder min. connection time. Vi havde 1 time og 22 min.(ifølge SAS er IATAS regler 1 time og 30 min!, ifølge flyertalk bør det nok nærmere være 3 timer, hvis man ikke har US-pas!) Mere om SAS og deres elendige kundeservice senere.
Vi fik vores bagage checket ind, ventede fordi vi var i god tid og kom så af sted til Chicago. Heldigvis var flyet 15 minutter før tid, der var ikke mange kunder i hverken security eller paskontrol, heldigvis for det. Vi var da også nogen af de sidste, der kom til gaten. De to danskere vi opdagede i Phoenix kom senere, men hun var også i rullestol.
Flyet var desværre de gamle kabiner, så det blev en lang flyvetur hjem. Vi fik dog sovet lidt, sikkert ikke særlig elegant, men dog sovet.
De 3 første kufferter kom hurtigt på bagagebåndet, men den sidste? Tja, i første omgang mistede SAS 33% af vores bagage (som de nægter at yde erstatning for!!) på hjemturen var det “kun” 25%….
Den er heldigvis fundet igen, den havde overnattet i Chicago. Næste gang overvejer vi om vi vil flyve med SAS, deres kundeservice er under al kritik.
Man kan ringe til Customer Care, hvis man vil rose, hvis man har kritik skal man udfylde en formular med alle mulige og umulige oplysninger, og så hedder de ikke Customer Care men kundeservice. Har lidt svært ved at se forskellen!
En lidt trist afslutning på en ellers god ferie.

Ikke flere blogindlæg fra mig. I hvert fald ikke før vi skal til USA igen 🙂