I går var vi i et MEGET DUMT outlet, derfor var der ikke rigtigt noget at blogge omsmiley Nogen fik en hel masse ting, men andre fik kun to par sko! Dumt outlet!!

I dag har været helt anderledes. Vi stod tidligt op, der var nemlig parade i byen. Det er verdens største ikke-mekaniske parade. I går før vi kørte til outlettet var vi lige forbi selve rodeo-grunden så vi ikke skulle tosse rundt og lede i dag. Sjovt nok er der minimalt med skilte, der reklamerer for det.
Selve paraden begyndte kl. 9. så vi stillede bilen et tilfældigt sted og gik så ellers ca. 1 km. Vi var når sandheden skal frem ikke knivskarpe til at finde den rigtige vej, men det betød bare at vi gik rundt i kvarteret, hvor paradedeltagerne varmede op. Mange af dem hilste også pænt på os. Det lykkedes os dog at finde stedet og så stillede vi os ellers op sammen med en hel del spansktalende mennesker. Vi ventede nok en halv times tid men endelig kom paraden og den blev ved og ved og ved. Vi kedede os ikke et sekund! Se billeder længe nede.
Kl. 11.30 var det hele slut og vi tog hen for at hente vores bil så vi kunne parkere den ved rodeoet. Vi var ikke helt sikre på, hvor pænt et kvarter vores bil boede mens paraden stod på og ville gerne have den med hjem. Den havde det nu fint.
Der var andre, der havde fået samme gode ide at køre hen og parkere ved rodeoet så det tog temmelig lang tid.
De har indført nye regler, så man må ikke have tasker med det er større end 10×15 cm eller noget i den stil. Det betød at Isas taske blev godkendt med nød og næppe. Min var for stor (nej den er ej, jeg har brug for en, der er endnu større!), så jeg fik pænt udleveret en plasticpose og måtte smide alle mine ting i den. Min taske blev sendt tilbage til bilen. Indholdet er nemlig ikke spor farligt, når det er i en gennemsigtig pose! Isas taske blev ikke undersøgt, så hun kunne i princippet have medbragt farlige ting. Sådan noget bavl.

Det betød at vi gik glip af noget af det første. Det var små børn, der fangede kalve, red hurtigt og den slags. Det var sjovt at se, men selvfølgelig var vi kommet for at se de voksne. Der var 3 kvarters pause mellem børneshowet og det “rigtige”. Der fandt vi lidt mad, nachos og popcorn er nu officielt frokost…
Da det rigtige rodeo begyndte skulle vi først lige hædre veteranerne, dem, der var til stede stille sig op og så klappede vi andre. Derefter skulle vi synge nationalsangen, altså dem amerikanske. Vi stillede os pænt op men sang ikke med – til glæde for alle. Meget rørende men jeg er jo også et tudefjæs, hvad den slags angår.
Måske den følgende rækkefølge ikke er helt korrekt, men vi fik i hvert fald set ryttere, der skulle ride rundt om 3 tønder på tid, folk, der skulle fange tyre med lasso, nogen, der skulle fange tyre med lasso og bagefter binde dem og så selvfølgelig både ryttere, der skulle holde sig på henholdsvis heste og tyre i min. 8 sekunder. Den professionelle del varede to timer, men på intet tidspunkt kedede vi os. Det var en fest! Nu er vi tilbage på hotellet, lidt møre og en anelse røde af at have siddet i solen i 30 graders varme.