Så er vi allerede hjemme igen, 4 uger går hurtigt, når man oplever så meget. Vi skulle først flyve fra Chicago ved 22-tiden, så vi havde god tid inden vi skulle i lufthavnen. Formiddagen benyttede vi til at pakke kufferter, vores kuffertvægt var vores bedste ven, i hvert fald blev vi nødt til at suse ned og finde to nye tasker med plads til det sidste. Kufferterne havde masser af plads, de må bare ikke veje mere end 23 kg. hver. Heldigvis var der en butik, der havde ophørsudsalg, så Victor fik en ny skoletaske og vi fik en ny træningstaske – har dog fået forbud mod at bruge den til boksning.
Efter at bagagen var afleveret på hotellet tog vi på eventyr rundt med Chicagos metro, jernbane, der ligger med udsigt til kontorer og folks private hjem. Selvom det var ganske underholdende kunne vi jo ikke sidde der hele dagen, så videre på eventyr ud til byens akvarium. Der er en hel park i området, hvor vi gik lidt rundt og nød den gode udsigt. Mens vi var der, læste jeg på Tripadvisor at der er mange lange køer og man skal komme tidligt om morgenen, hvis man vil have noget ud af det. Da vi var ved indgangen mindede det meget om køen til Willis Tower, altså ikke noget for os.
Tilbage til byen, vi fandt en dejlig restaurant, spiste sen frokost og så var det efterhånden tid til at finde i lufthavnen, hellere en ½ time for tidligt end 2 minutter for sent. Det gik nu ganske nemt, især da chaufføren havde fået bakset alle vores kufferter og tasker ind i bilen. Det tog lidt tid. Til gengæld gik det superhurtigt at checke ind hos SAS, der er ikke andre ruter fra Chicago end til København med SAS, så det er ikke så underligt. Selve sikkerhedschecket gik også nemt og smertefrit, de havde bodyscannere, men det ville de alligevel ikke byde sig selv at se på, så vi slap igennem på helt normal vis.
Vi sov/prøvede at sove det meste af vejen, landede kl. 13.00 – lidt før tid og så ellers hjem og slappe af.
Det var været en dejlig ferie, vi er slet ikke færdige med USA, der er så meget forskelligt at se. Nogle af byerne kommer vi helt sikkert tilbage til, andre var interessante at besøge, men så heller ikke mere.
Ikke mere bloggeri, der skal tjenes pengesmiley