Dagen begyndte hos vores nabo, nemlig teatret Bank of America. Vi har prøvet at få billetter til deres musical, men forgæves. De udlodder hver dag retten til at købe max 2 billetter til 25$ stk, så det lotteri ville vi forsøge at vinde. Det kræver at man udfylder en seddel og så bliver der trukket lod 2 timer før teatret begynder.
Isa mangler CD’ere med forskellige musicals så jeg havde fundet en Barnes & Nobles, der plejer at sælge den slags. Det gør de så åbenbart ikke mere:-( Det tog sin tid at finde det korrekte sted, men efter en pæn gåtur (Google Maps sagde 200 meter, tror den mente 2000 meter!) lykkedes det. Vi var i nærheden af “Magnificant Mile”, hvor alle de dyre butikker bor, vi gik forbi en Christian Louboutin-butik, man skulle ringe på, hvis man ville ind og kigge. Vi fik ikke tilbuddet af de mandlige deltagere…

Vi var også i nærheden af bredden af Lake Michigan, hvor folk bader, der er en dejlig sandstrand, så der skulle vi naturligvis også lige hen og dyppe fødderne. Meget koldt vand! Det var lige i nærheden af Navy Pier, hvor vi indtog vores frokost i form af is! Det er vores første is efter krydstoget, så det var velfortjent – vejret er blevet rigtig godt igen og varmt.
Vi tog en vandtaxa tilbage til Willis Tower, mest for turens skyld. I morges blev der sagt på TV at der er smidt 6600 badeænder i floden, det er vist noget med en konkurrence. Dem så vi også.
Efter et kort ophold på hotellet tog vi hen til Millinium Park, ganske kort ved vores hotel, hvor der er en kæmpe skulptur formet som en bønne, eller den hedder i hvert fald “Great Bean”. Der er også en vandskulptur, hvor man kan soppe. Meget underholdende.
Vi skulle tilbage til vores hotel for at være med i lodtrækningen, der var utroligt mange mennesker på teatret, der gerne ville vinde – der blev trukket lod om 20 billetter, men selvom vi havde 4 lodder vandt vi desværre ikke. Æv.
Nu hænger Victor og Henrik på os resten af dagen, vi havde ellers aftalt at det kun var Isa og mig, der skulle i teatret.
I morgen er det sidste dag, vi har endnu ikke helt besluttet hvad vi skal, vi skal have pakket, og sender en venlig tanke til vores kuffertvægt – den ene kuffert er allerede pakket og vejer præcis 23 kg.