Som familien Heikendorf ikke besidder:-(
Efter en sen morgenmad ville vi en tur op i Willis Tower, det forhenværende Sears Tower. Jeg havde læst en anmeldelse på Tripadvisor om deres latterlige ventetider og lange køer, men folk skriver så meget forskelligt og har forskellige meninger.
Det så ganske fornuftigt ud da vi dukkede op, vi skulle bare hen i en elevator, et par etager ned og så begyndte “morskaben”. Der var lang kø, men fin underholdning med gode informationer på vejen. Da vi langt om længe havde sneget os uden om “I skal da have taget et billede med fake-baggrund” og stod 5 meter fra billetkontoret sagde den rare dame at der efter køb af billetter var 45 minutters ventetid. Da havde vi allerede ventet i ca. 30 min. Lidt sent at fortælle at der var ventetid på det tidspunkt, vi kunne hverken gøre fra eller til. Nå, men 45 minutter er jo til at overse, så vi stillede os pænt i kø og ventede og ventede. 1.5 time ventede vi inden vi omsider kom ind i elevatoren til 103 etage. Flot udsigt, og sjovt at gå ud på de “bokse”, der er sat uden på bygningen. De er lavet af glas, så der er fri udsigt 103 etager ned. Efter ca. ½ times tid havde vi set udsigten og tog elevatoren ned igen, vi nåede igennem de obligatoriske 3 souvenirbutikker, dog uden at blive fristet af noget som helst!

Om morgenen havde vi købt billetter til White Sox baseball mod Yankees. Vi tog derfor metroen/toget ud til stadion, det vil sige, jeg havde måske set en lillebittesmule forkert på kortet, så vi tog rød linje den forkerte vej. Vi fandt da et stadion, det var bare det forkerte..
Om igen, og endelig fandt vi det rigtige stadion, lidt af en oplevelse. Vi er ikke helt sikre på vi forstod reglerne, men pyt, det var faktisk ret underholdende. Dog er publikum noget mere engagerede til de hjemlige FCK-kampe.
Nu er vi tilbage på hotellet, hvor vi slapper lidt af inden sengetid. I morgen skal vi ud at køre med metro, hvis bloglæserne har set”Shall we dance” med Jennifer Lopez og Richard Gere er det lidt i den stil. Togturen, vi bliver næppe super til at danse;-)