Ok, indrømmer overskriften er lige lovlig dramatisk. Sandheden er at der er orkanvarsel for New York i aften og faktisk hele den rute vi har været på de sidste 14 dage. Heldigvis flyver vi hjem fra Washington i morgen, ikke at vi flyver hjem, men at det er derfra.

Vi begyndte dagen med at skulle finde FBI-bygningen, men blev distraheret af Spy Museum, som selvfølgelig havde en lillebitte souvenirbutik. Den var så spændende at vi besluttede at besøge museet, et af de få, der ikke er gratis her i Washington DC. Det var ret sjovt, man skulle få en hemmelig identitet og vi må indrømme at Isabella er den eneste i familien, der kvalificerede sig til at blive spionsmiley

Vi befandt os i et rum, hvor lyset var diskoteksagtigt og lige pludselig begyndte en alarm at larme. I første omgang troede vi det var en del af udstillingen, men fandt da hurtigt ud af at det var brandalarmen. Så blev vi ellers evakueret. Stor respekt for folks manglende panik, vi gik alle stille og roligt ud af bygningen og blev ledt over på den anden side af gaden. Efter ganske kort tid kom der 3 store brandbiler, men det var heldigvis falsk alarm og vi gik tilbage til udstillingen, fik også købt et par småting i butikken.

Derefter tilbage til vores oprindelige mission, nemlig at finde FBI-bygningen, ikke specielt svært, da der er skilte, der viser vej. Desværre er der ikke rundture mere, men vi fik da taget de obligatoriske billeder.
Vi tog en taxa til Union Station, vi skulle finde en gave til vores Wii, men udvalget var ret begrænset, æv.
Kl. 17.00 var der 37 grader her i Washington, så tilbage til hotellet og vente på at solen går ned og her er nogenlunde til at holde ud. Derefter på eventyr til et shoppingcenter, hvor de forhåbentlig har spil til vores amerikanske Wii, som ikke bryder sig om danske spil.
Måske finder vi også et par andre småting, vi har stadig lidt plads i kufferterne, men de to var også tomme, da vi tog afsted. Det er de så ikke meresmiley