Efter en tur i pølen og den den dejlige varme spa(!) tog vi igen på eventyr, eller eventyr og eventyr, vi tog en taxa ned til Lincoln-monumentet for at se om det var der endnu. Det var det sandelig. Til gengæld er vandet i “Reflection Pool” væk, området er under renovering. HMPRFR!!
Vi fik taget et par billeder, også hele vejen ned til Capitol Hill, fantastisk udsigt.
Derefter gik vi hen til mindestedet for Vietnam-krigen, her kom solbrillerne igen på overarbejde, da Henrik og Victor havde fundet et billede, hvor der stod “Together at last” og datoen var i forgårs. Alle navne er hugget i granit, og der hvor der var billeder (stillet af pårørende, formoder vi) stod der også hvilke række.
Efter den oplevelse skulle vi lige have Korea-monumentet med, det er simpelthen så flot, situationer hugget i granit. Vi kom på et godt tidspunkt, hvor der ikke var så mange mennesker. Danmark er også hugget i granit, “vi”, (det er “vi”, når det er noget godt) var jo med med hospitalsskibet Jutlandia.
På grund af omvejen kom vi også forbi Marthin Luther King jr. Memorial, det er en stor statue af ham. Ved ikke hvorfor folk absolut skal kravle op på statuen for at få taget billeder, jeg synes det er respektløst. Ligeledes ved mindesmærket for 2. Verdenskrig, hvor der højt og tydeligt står at man ikke må bade eller sidde med fødderne i vand, alligevel gør folk det. Godt nok var det varmt i går, men alligevel!
Washington Monumentet er lukket pt. på grund af jordskælvet 23. august 2011. Har jeg skrevet at alle flagene stadig er på halv på alle regeringsbygninger? Også ved monumentet, selvfølgelig.

Området blev i går brugt til at spille baseball, ja, vi gjorde ikke, men der var en hel masse mennesker, der spillede.
Vi skulle selvfølgelig også en tur forbi Det Hvide Hus, men der må foregå et eller andet i byen, for lige pludselig fik vi at vide at en meget sur betjent at “fortovet er lukket”. Hm, jeg nåede heldigvis at få taget billeder inden den melding. Da vi så ville om på den anden side af bygningen var der også lukket der. Lettere gnavne og sultne gik vi ind i deres souvenir-butik, hvor Victor fik et par småting. Dejlig butik, de havde air-conditionsmiley
Da vi var færdige der, var der igen åbent ved Det Hvide Hus, men vi var tøsefornærmede og fandt i stedet en restaurant. Taxa hjem til hotellet (ja vi kører i taxa, metrokort for en dag koster 14$ pr. person, det er næsten 700 for os 4 i 2 dage, vi kan køre en del i taxa for det) og på hovedet i seng.